Om anmälan

Svenska Fjällklassikern

Du kan inte på förhand anmäla dig till Svenska Fjällklassikern. Du anmäler dig istället till varje enskilt tävlingslopp via respektive tävlingsarrangörs hemsida. Klicka på länkarna nedan för att komma vidare till deras hemsidor. Efter genomförande av de tre loppen registrerar du din bedrift och beställer samtidigt utmärkelserna via denna hemsida.

Visa gärna att just du håller på att genomföra Svenska Fjällklassikern genom att tagga med #svenskafjällklassikern och #svenskafjallklassikern.

Kungsledenrännet (1:a april 2023)

Åre 900 Hillclimb (6:e juli 2022)

Salming Idre Fjällmaraton (20:e augusti 2022)

OBS! Svenska Fjällklassikern åtar sig inga som helst skyldigheter vad gäller anmälningsavgifter, återbetalningar eller liknande för någon eller något av tävlingsloppen. Svenska Fjällklassikern åtar sig vidare inga som helst skyldigheter gentemot utövaren eller annan part om något av tävlingsloppen ställs in och/eller upphör. Vi hänvisar till respektive tävlingsarrangör vid frågor rörande loppen. De tre tävlingsloppen bokas i dagsläget enskilt via respektive tävlingsarrangör.


Svenska Fjälltoppsklassikern

Du kan inte på förhand anmäla dig till Svenska Fjälltoppsklassikern. Registrering och beställning av utmärkelser sker på denna hemsida efter att du har genomfört de fyra toppbestigningarna.

Visa gärna att just du håller på att genomföra Svenska Fjälltoppsklassikern genom att tagga med #svenskafjälltoppsklassikern och #svenskafjalltoppsklassikern.